Avancerade Ansiktsbehandlingar

DermaplanePro 45 min

Dermaplaning är en fysisk exfoliering (peeling) av ansiktshud där det allra yttersta hudlager samt det fina vellus håret tas bort med ett speciellt skalpellblad. Dermaplaning är en behaglig och avslappnande behandling som kan utföras som en separat behandling eller i kombination med andra ansiktsbehandlingar. Effekten av behandlingen blir att man ökar absorption av närande och aktiva ingredienser samt man får omedelbart en mjukare och jämnare hudstruktur.

1 195 kr
Circadia Oxygen RX 45 min

En perfekt behandling för dig med extra känslig, reaktiv hy, rosacea eller akne. Behandlingen är mycket skonsam och är kärlsammandragande samt bakteriedödande som ger huden fantastisk lyster. Väldigt skön avslappnande behandling med mycket ansiktsmassage. Kontraindikationer: när du inte bör göra behandlingen – allegisk mot citronsyra (citroner, apelsiner, grapefrukt mm I denna behandlingen ingår rengöring, Oxygen Rx samt avslutande produkt. Portömning ingår ej.

1 295 kr
Circadia SWICH 90 min

Ett unikt alternativ till kemiska peelingar. Behandlingen reparerar och regenererar hudcellerna, minskar pigmenteringar och bygger upp immunförsvaret. Kort återhämtningstid. Passar Dig som är 35+.

1 795 kr
Synergi – Red-CarpetTreatment 90 min

Denna behandling är för dig som vill vara en stjärna på röda mattan! I denna behandling använder oss av vi alla fyra Synergi plus teknologier. Vi börjar med att rengöra huden med hjälp av vakuumsug samt olika milda syror som gör huden rent på djupet. Vi anpassar de olika syreblandningarna beroende på ditt hud tillstånd och behov. Sedan applicerar vi en gel. Du väljer om du vill få uppljusande eller föryngrande effekt. Vi arbetar med en aktiv kolsyretablett som blandas med gelen och skapar en gynnsam reaktion i huden – vi få ökad blodcirkulation och cellförnyelse, vi syresätter huden och sänker pH-värden som i sin tur leder till en frisk och strålande hud. I steg tre utför vi en radiofrekvensbehandling där vi med hjälp av radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar ny kollagen bildning. Man får direkt uppstramande effekt. Sedan med hjälp av ultraljud slussar vi in en aktiv hyaluronsyra djupare i huden. Vi får en direkt djupgående återfuktande effekt på huden.

2 750 kr
Synergi – Make Me Young 75 min

I denna behandling använder oss av vi tre Synergi plus teknologier. Vi börjar med att rengöra huden med hjälp av vakuumsug samt olika milda syror som gör huden rent på djupet. Vi anpassar de olika syreblandningarna beroende på ditt hud tillstånd och behov. Sedan applicerar vi en gel. Du väljer om du vill få uppljusande eller föryngrande effekt. Vi arbetar med en aktiv kolsyretablett som blandas med gelen och skapar en gynnsam reaktion i huden – vi få ökad blodcirkulation och cellförnyelse, vi syresätter huden och sänker pH-värden som i sin tur leder till en frisk och strålande hud. Sedan utför vi en radiofrekvensbehandling där vi med hjälp av radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar ny kollagen bildning. Man får direkt uppstramande effekt.

1 900 kr
Synergi – Quick Fix 60 min
1 500 kr
Kemiskpeeling
Kemiskpeeling 1 område

Avtvätt, hudanalys, kemisk peling, mask och avslutande produkt. Välj mellan ansiktet, hals, decoltade eller händer

1 195 kr
Kemiskpeeling 2 områden

Avtvätt, hudanalys, kemisk peling, mask och avslutande produkt. Välj två områden mellan ansiktet, hals, decoltade eller händer

1 595 kr
Kemiskpeeling 3 områden

Avtvätt, hudanalys, kemisk peling, mask och avslutande produkt. Välj tre områnen mellan ansiktet, hals, decoltade eller händer

1 850 kr
Kemiskpeeling 4 områden

Avtvätt, hudanalys, kemisk peling, mask och avslutande produkt. Vi behandlar ansiktet, hals, decoltade eller händer

1 950 kr
MandeliClear med Vitamin A nivå 1
En modifierad Jessner peel som jobbar på pigmenteringar, jämnare hudton, fina linjer och rynkor. Passar alla hudtyper upp till Fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandling med rätt hudvårdsprodukter. Kontakta oss för mer information.
1 700 kr