LaseMD

LaseMD

Lutronic är en av de världsledande företag inom estetiska laserteknologier. De har utvecklat det första behandlingsystemet som med hjälp av thuliumlaser slussar de aktiva ingredienserna i nanostorlek in i huden (dermis). Resultatet av behandlingen blir en klarare och friskare hud med färre rynkor. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper året runt. En kur på mellan 3-6 behandlingar rekommenderas för att uppnå en betydande hudförbättring. Behandlingarna utförs mellan 2-6 veckor.

Återhämtningstiden varierar mellan en till flera dagar beroende på vilka indikationer som behandlas samt vilken energinivå som används. Vid högre energistyrka aplicerar vi en bedövningssalva på de områden som kommer att behandlas.

Med LaseMD kan vi behandla följande indikationer:

Reducering av linjer och rynkor
Anti-ageing
Utjämning av hudton
Pigmentutjämning
Melasma
Pigmentreducering
Hudelasticitet
Ärr-reducering
Porsammandragande
Bristningar
Hårväxtstimmulering (kommer inom kort)

De framgångsrika resultat med LaseMD behandlingarna beror på att thuliumlaser bildar mikrokanaler som under 24 timmar tillåter oss att slussa in de extremt potenta serumen enda ner i mellersta lager av huden.´+0, I dagsläge är följande serum godkända i EU:

VC AMPULL (ASKORBINSYRA)
C-vitamin är en av de starkaste naturligt förekommande antioxidanter som håller huden frisk genom hjälpa den att bygga ny kollagen. VC ampull ger lyster till huden, arbetar mot solskador, åldrandet samt gör huden klarare.

VA AMPULL (RETINOL)
A-vitamin (retinol) arbetar naturligt mot hudens åldrande. VA ampull reducerar djupare linjer och rynkor, ärr, akne, aktiniks keratos

TA AMPULL (TRANEXAMINSYRA)
Tranexaminsyra har använts i årtionden för att hjälpa till med sårläkning efter plastikkirurgi. En oväntad biverkning som läkare och forskare upptäckte var att det hade en uppljusande effekt på huden, vilket resulterade i användning av tranexaminsyra för behandling av melasma.

RS AMPULL (RESVERATROL)
RS-ampullen innehåller förstklassig (95% ren) resveratrol. Resveratrol tillhör en grupp antioxidanter som man hittar i växtriket. Resveratrol finns bland annat i skalet på vindruvor, blåbär och lingon, där det skyddar bären mot bakterier och svampangrepp.

Mängden resveratrol i en RS-ampull är nästan lika mycket som i 500 flaskor vin. Resveratrol hjälper till att förhindra uppkomst av UV-relaterade hudtumörer och åldrandet av huden.

LaseMD Priser

Ansiktet
4 500 kr
Ansikte och hals
5 500 kr
Ansiktet, hals och dekolletage
5 900 kr
Enstaka ärr eller bristningar
från 500 kr