Övriga Behandlingar

Ljusterapi
Dermalux behandling

Rengöring med peeling, fuktboost, 30 minuter an ljusterapi med Dermalux. Behandlingen avslutas med en kortare ansiktsmassage med en passande kräm.

Vi anpassar behandlingen för att du ska få det bästa resultatet.

Dermalux® Blått Ljus 415nm antibakteriell behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation, förbättrar hudens klarhet, lugnande effekt på problemhud.

Dermalux® Rött Ljus 633nm ökar produktionen av kollagen och elastin, minskar fina linjer och rynkor, ökar hudens fuktighetshalt, jämnar ut hudton och förbättrar spänst, revitaliserar och återställer lystern.

Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm avancerade hudföryngringsfördelar, dämpar rodnad och irritation, minskar åldersfläckar och pigmenteringar, återställer hudens hälsa. Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden.

Dermalux® Tri-Wave-behandling som är en unikt kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd.

950 kr
Diatermi
Diatermi 10 min

Diatermi – Nålepilering vid nålepilering förs en mycket tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäcken som ligger några millimeter ner i huden. Den högfrekventa växelströmmen slås på till nålens spets och värmen skadar hårsäcken så att hårstrået inte kan växa ut igen. Behandlingen är tidskrävande eftersom varje hårsäck måste behandlas var för sig och flera gånger.

Efter diatermin ska du sköta om det behandlade hudområdet som ett skrubbsår. Risker/biverkningar vid diatermi Informera oss om du är gravid eller har pacemaker då det kan vara en risk att behandla med diatermi. Behandlingen kan ge pigmentförändringar i huden. Dessa är oftast tillfälliga, men du bör inte utsätta huden för direkt solljus de närmaste dagarna efter behandlingen. Det kan uppstå mindre ärrbildningar vid hög strömstyrka eller hos en person med ömtålig hy. Vid hårborttagning kan en infektion ibland uppstå i hårsäckens kanal.

350 kr
Diatermi 15 min
400 kr